"Powerbuilden "

lid worden
Klaar om lid te worden?
Meld je nu aan!
Wie ben ik

Vanuit een passie voor powerliften ben ik gaan groeien

Terwijl ik binnen de krachtsport begon met bodybuilden, ontstond er bij mij toch wel het verlangen om meer kilo’s te liften. Toen ik via Glenn met powerliften in aanraking kwam, was het voor mij meteen duidelijk dat ik hiermee meer plezier uit mijn trainingen haalde. Ik begon steeds meer mede-powerlifters te ontmoeten en merkte al snel dat dit de community is waarmee ik samen wil lachen, groeien en vooral plezier wil hebben in het trainen.

Toch ontbrak er een plek voor mij waar het powerliften echt tot zijn recht kwam. Juist dat warme onthaal dat je krijgt binnen de powerlifting community moest voor mij koste wat kost een plek verdienen. Wat ik niet kon vinden bij een andere gym, wilde ik zelf werkelijkheid laten worden: de norm veranderen binnen de krachtsportwereld door een plek te geven aan powerlifters waar we samen met veel plezier kunnen trainen.

Naast het trainen vind ik het belangrijk dat ik daadwerkelijk luister naar alle fanatieke powerlifters om mij heen: ik wil weten wat er speelt in de gym. Door naar ieders verhaal te luisteren weet ik hoe ik iedereen beter kan begrijpen en uiteindelijk helpen.

Zelf hield ik mij eerst altijd stug vast aan de 3 grote lifts om sterker te worden in het powerliften, maar tegenwoordig weet ik beter. Ik richt mij nu meer op trainingen waar hypertrofie en variaties op de compound oefeningen het hoofddoel zijn. Bij de ‘normale’ weg merkte ik namelijk steeds weer pijntjes, terwijl de oplossing zo simpel was: kijk naar wat daadwerkelijk voor jou werkt als individu en waar je het langste plezier van hebt om het te willen volhouden.

Door dit leermoment ben ik meer gaan kijken naar hoe ik iemand zoveel mogelijk plezier kan geven in het trainen, terwijl hij of zij continue progressie boekt. Over een aantal jaren hoop ik ‘de stem van de powerlifters’ waar te hebben gemaakt en te zien dat powerlifters door het hele land naar ons toekomen om mooie momenten met elkaar vast te leggen!

Verder vind ik het geweldig om met andere fanatieke mensen zowel binnen als buiten de gym te connecten. Ook fotografie is een hobby geworden waarin ik steeds fanatieker word! Zo lijkt het mij leuk om later de mooie momenten zelf vast te leggen die we hier in de gym samen gaan meemaken!

Where
Power
finds
a
home